درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-08  |  2024-04-27  |  بروز شده در: 1403/02/08 - 06:32:4 FA | AR | PS | EN
اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند             تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان            سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان            پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس            خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا با پیروزی مقابل سویه داد             مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد             آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان             با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم            افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان             دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل            آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان            وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است            پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد            سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند             سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است            






تاریخ نشر: 1392/6/8 - 10:56:07
تعداد بازدید: 1964
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اوباما مجبور است به سوریه حمله کند!
اوباما مجبور است به سوریه حمله کند!

"حمله کردن یا حمله نکردن، دیگر مساله‌ این نیست! باراک اوباما به رغم مخالفت آرای عمومی در کشورش مجبور است به سوریه حمله کند زیرا بشار اسد مدت‌هاست از خط قرمز صریح وی عبور کرده است."

به گزارش انصار به نقل از (ایسنا)، سایت المانیتور در تحلیلی درباره حمله احتمالی امریکا به سوریه آورده است: (یک حمله شیمیایی در حومه دمشق بیشتر جهان را به نسبت کشته شدن حدود 100 هزار نفر در میدان جنگ خونین سوریه تکان داده است.

سئوال اساسی که باید اکنون پرسید این است: امریکا قصد دارد با حمله نظامی خود چه چیزی به دست بیاورد؟

آیا امریکا ماموریت دیگری به غیر از اینکه نشان دهد اوباما مرد عمل به حرفش است، دارد؟ با وجود این حمله امریکا ممکن است محدود به زدن یک ضربه شود و یا اینکه این حمله ممکن است متشکل از چندین سری تهاجم به اهداف راهبردی نظیر کارخانه تسلیحات شیمیایی، انبارهای سلاح و یا حتی حمله به کاخ ریاست جمهوری در دمشق به منظور مقابله با بشار اسد باشد.

با وجود این نتیجه حمله مطابق با آن در هر صورت دنبال خواهد شد. اسد احتمالا از مخفیگاه خود بیرون خواهد آمد تا به هر آنچه از ملتش باقی مانده اعلام کند که تسلیم امپریالیسم تجاوزگر امریکا در خاک سوریه نخواهد شد.

تحت چنین شرایطی بسیار محتمل است که نام اسرائیل نیز وارد فهرست کسانی که علیه بشار اسد همدستی کرده‌اند و آنهایی که تلاش می‌کنند کشور وی را چند پاره کرده واز بین ببرند، خواهد شد.

چند روز پس از یک چنین حمله‌ای صدها هزار سوری در حمایت از رهبرشان تظاهرات خواهند کرد. آنها به این حقیقت اعتراض خواهند کرد که امریکایی‌ها و شرکایشان دست به دست شورشیان سوری دادند تا رئیس جمهوری کشورشان را که برای زندگی‌اش و همچنین آزادی کشورش می‌جنگند، سرنگون کنند. چنین حمله‌ای در نهایت هیچ چیز به دست نخواهد آورد.

شهروندان سوری یعنی آنهایی که در درگیری‌ها دخالت نداشتند و در نزدیکی دخالت‌های نبردهای ارتش سوریه و جرایم جنگی زندگی نمی‌کنند، در اطراف رئیس جمهور کشورشان متحد خواهند شد. این یک پدیده کاملا شناخته شده در زمان‌های بحران است، به گونه‌ای که شهروندان تنش‌های درونی خود را کنار گذاشته و از مخالفت‌ها دست بر می‌دارند تا علیه یک دشمن خارجی مشترک متحد شوند.

ما همچنین می‌توانیم فرض کنیم که بخش بزرگی از شهروندان سوریه که تصاویر تلخ حمله شیمیایی را مشاهده کرده‌اند متقاعد شدند که این تصاویر چیزی بجز یک تبلیغات فریبکارانه به نفع شورشیان نیست.

این استدلال تاکنون در وبلاگ‌های سوری‌ها نیز مطرح شده است و برخی از آنها یک روایت کاملا متفاوت را با روایت آنچه که با آن آشنا هستیم مطرح می‌کنند. تا آنجایی که به آنها مربوط شود سوریه اکنون به خاطر زندگی و آینده‌اش و جوهره خود می‌جنگد، براین اساس سوریه قهرمانانه در حال جنگ با نیروهای بزرگ شیطانی است که از طریق منافع تردید ناپذیر امپریالیستی وادار به عمل شده‌اند.

از نظر آنها این همان چیزی است که در مصر پس از سرنگونی محمد مرسی،‌ رئیس جمهوری سابق رخ داد و این همان چیزی است که در لیبی برای معمر قذافی رخ داد و این همان چیزی است که در تونس رخ داد.

اکنون آنها معتقدند که نوبت سوریه است که به دلیل استقلال وآزادی‌اش تاوان پس دهد. این تفسیر از وقایع برگرفته از مناطقی مثل حمص، حماة، درعا و دیگر کانون‌های درگیری در سوریه نیست بلکه مربوط به بخش‌هایی از سوریه است که بسیار دور از مناطق جنگی هستند.

حمله از طریق امریکا و یا هر ائتلاف غربی دیگری به احتمال زیاد چنین تفسیری را تقویت خواهد کرد. با وجود این سوال مهم این است که علاوه بر یک حمله نظامی، اوباما همچنین به دنبال آن است تا یک طرح راهبردی برای کنار گذاشتن اسد و تعامل با خلا رهبری در سوریه که باقی خواهد ماند به اجرا درآورد.

حافظه جمعی امریکا هنوز جنگ‌های عراق وافغانستان را به یاد دارد. همچنین درس‌های فراگرفته شده از سرنگونی یک حکومت هرچقدر که این حکومت سرکوبگر و دیوانه باشد نیز زنده هستند.

از یک طرف یک کشور که خود را به عنوان ژاندارم جهان می‌بیند مسئولیت اخلاقی دارد تا حکومت‌های قاتل و شیطانی را سرنگون کند و به جای آنها از دولت‌های مناسب حمایت کند.

از طرف دیگر چنین اقدامی در بیشتر موارد در برگیرنده تعامل با تروریسم مرگبار افراط گرایان خواهد بود. وضعیت در سوریه نیز احتمالا بهتر نخواهد بود و در حقیقت این وضعیت حتی بهتر بدتر خواهد بود.

در زمینه نبود وحدت در میان نیروهای شورشی سوری علیه اسد تقریبا همه چیز گفته شده است، شورشیان مسلح سوری چند شاخه هستند و با یکدیگر اختلاف دارند و در دو و نیم سال گذشته افراط گران سلفی در آنها نفوذ کرده‌اند.

این سلفی‌ها رویای تاسیس یک خلیفه گری اسلامی و بهره برداری از آشوب در سوریه برای پیشبرد اهدافشان را دارند. این گروه‌ها تاکنون جلوی رسیدن کمک‌های اروپا و امریکا به نیروهای مبارز علیه اسد را گرفته‌اند.

ما می‌توانیم فرض کنیم که لحظه انتخاب امریکا نرسیده است تا تصمیم بگیرد آیا رئیس جمهوری سوریه را سرنگون کند یا خیر.

امریکا احتمالا با ائتلافی از چند کشور به غیر از اسرائیل برای آنکه مخالفت شدید جهان عرب را برنینگیزد، دست به اقدام خواهند زد.

این ائتلاف در برگیرنده یک صف آرایی بین‌المللی مشترک بوده و دست به چندین حمله نظامی حساب شده خواهد زد. پس از آن شبکه‌های خبری حملات را پوشش خواهند داد.

جنرال‌های بازنشسته تفسیرهای خردمندانه خواهند داد و در نهایت همه چیز تمام خواهد شد. در حال حاضر سخت است که تصور کنیم تفنگداران دریایی امریکا در پشت بام کاخ بشار اسد فرود آمده، وی را از تخت خواب راحتش بیرون کشیده و به دست عدالت در دیوان لاهه خواهند سپرد.

مساله این است که هیچ رهبری در سوریه ظهور پیدا نکرده است که توانسته‌ باشد کل کشور را در دستانش گرفته و خونریزی را متوقف کند.)

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/572






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا

اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند

تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان

سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان

پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس

خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا با پیروزی مقابل سویه داد

مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد

آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان

با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل

آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان

وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است

پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد

سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند

سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است

پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون

در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان

تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران

مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها

هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور

توشیح بسته کمکی ۹۵ میلیارد دالری امریکا از سوی جو بایدن

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات بایدن عقب‌نشینی از افغانستان بود

عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار حکومت طالبان است


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.